Aceasta reteta poate fi preparat cu succes chiar si de gospodinele incepatoare.
Ingrediente pentru blat:
- 6 oua;
- 150 g zahar;
- 100 g faina;
- un plic de zahar vanilat.
Crema de ciocolata:
- 250 g frisca lichida;
- 250 g ciocolata;
- fulgi de cocos.
Prajitura cu ciocolata si cocos - modalitate de preparare
1. Se separa albusurile de galbenusuri. Jumatate din cantitatea de zahar se mixeaza cu albusurile, iar cealalta jumatate cu galbenusurile.
2. Galbenusurile se incorporeaza cu albusurile, apoi se adauga faina.
3. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, la foc mediu, pentru 25-30 de minute.
Se topeste ciocolata la bain marie si se amesteca cu frisca, pana se obtine o glazura fina.
Glazura de ciocolata se pune peste blatul pufos, apoi se presara fulgii de cocos.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!