Ingrediente:
- 3 teline mari,
- 150 ml de smantana,
- sare.
- ½ pahar cu ulei,
- 3 galbenusuri,
- zeama de la ½ de lamaie.
Mod de preparare:
Telina se spala, se curata si se da prin razatoarea mare. Se freaca putin telina rasa cu sare, ca sa se inmoaie, se pune intr-un castron si se stropeste cu putina lamaie.
Se prepara maioneza din ingredientele indicate si se incorporeaza in ea smantana. Se toarna acest sos in castronul cu telina rasa, se amesteca bine si se serveste ca antreu sa ca garnitura.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
