Ingrediente:
750 g spaghete,
1,5 kg rosii,
3 catei de usturoi,
15 frunze de busuioc,
9 linguri ulei de masline,
150 g parmezan ras,
sare,
piper proaspat macinat.
Mod de preparare:
Usturoiul se toaca fin si se caleste in ulei de masline. Rosiile se curata de pielite, se taie cubulete fine, se paseaza si se adauga peste usturoi. Se lasa sa fiarba, impreuna cu jumatate din frunzele de busuioc pentru aproximativ 30 de minute la foc mic. Cand sosul mai scade, se potriveste de sare si piper, dupa gust.
In acelasi timp, se fierb spaghetele, se strecoara si se asaza apoi in farfurii. Sosul de rosii se toarna deasupra si se presara parmezan ras. Se orneazaa cu frunzele de busuioc ramase.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
