Ingrediente:
750 g spaghete,
1,5 kg rosii,
3 catei de usturoi,
15 frunze de busuioc,
9 linguri ulei de masline,
150 g parmezan ras,
sare,
piper proaspat macinat.
Mod de preparare:
Usturoiul se toaca fin si se caleste in ulei de masline. Rosiile se curata de pielite, se taie cubulete fine, se paseaza si se adauga peste usturoi. Se lasa sa fiarba, impreuna cu jumatate din frunzele de busuioc pentru aproximativ 30 de minute la foc mic. Cand sosul mai scade, se potriveste de sare si piper, dupa gust.
In acelasi timp, se fierb spaghetele, se strecoara si se asaza apoi in farfurii. Sosul de rosii se toarna deasupra si se presara parmezan ras. Se orneazaa cu frunzele de busuioc ramase.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!