Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericita

de Alina Negrutiu la 2014-05-16
10 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericita
Daca renunti la cele ce iti propunem, viata ta va fi mai usoara si mult, mult mai fericita, ne agatam de atatea lucruri care ne cauzeaza suferinta, in loc sa le lasam sa plece de la noi, cand am putea fi nestresati si bucurosi. De azi insa vom arunca tot ceea ce nu ne serveste in niciun fel si vom imbratisa schimbarea. Deci...


1. Renunta la ideea de a avea mereu dreptate.
Sunt multi printre noi care nu suporta sa greseasca, chiar cu riscul de a rupe relatii, de a suferi sau de a provoca suferinta. Nu merita. Intreba-te deci: ce conteaza? Este ego-ul meu chiar atat de mare?
2. Renunta la nevoia de control.
Fii dispusa sa renunti la dorinta de a controla tot ce se intampla cu tine sau in jurul tau: situatii, evenimente, oameni etc. Fie ca este vorba de persoane pe care le iubesti, colegi sau straini pe care ii intalnesti pe strada – lasa-i sa fie. Permite-le sa fie asa cum sunt si vei vedea ca te vei simti mult mai bine.
3. Nu mai arunca vina pe altii.
Ai sau nu ai nu e vina altora. Nu ei sunt responsabili pentru ce simti sau nu simti. Nu-ti mai irosi fortele si asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta.
4. Nu mai fi negativista.
Nu te impovara cu ganduri negre in privinta ta. Nu crede tot ce-ti zice mintea despre tine. Esti mult mai buna de atat. Cineva spunea, la un moment dat, ca mintea este un instrument foarte puternic daca este folosita corect. Folosita incorect, devine distructiva.
5. Renunta la limitari.
Nu mai spune tu ce e posibil si ce nu, ce poti face si ce nu. De acum inainte nu mai esti blocata. Desfa-ti aripile si zboara!
6. Nu te mai plange.
Renunta la nevoia de a te plange de atat de multe lucruri – oameni, situatii, evenimente care te fac nefericita, trista si deprimata. Nimeni nu te face nefericita, nicio situatie nu te intristeaza decat daca permiti tu ca asta sa se intample. Nu situatia declanseaza acele sentimente in tine, ci tu alegi aceasta abordare. Nu subestima niciodata puterea gandirii pozitive.
7. Renunta la luxul criticii.
Renunta la nevoia de a critica lucruri, evenimente sau persoane diferite de tine. Cu totii suntem diferiti si totusi identici. Cu totii vrem sa fim fericiti, cu totii vrem sa fim iubiti si sa iubim si cu totii vrem sa fim intelesi. Cu totii vrem ceva si ceva este dorit de fiecare dintre noi.
8. Renunta la ideea de a-i impresiona pe ceilalti.
Nu mai incerca atat de tare sa fii ceva ce nu esti doar pentru a te place cineva, nu merge asa treaba. In momentul in care vei renunta, in clipa in care iti vei scoate masca, in care vei accepta cine esti tu cu adevarat, vei vedea ca oamenii sunt atrasi spre tine fara efort.
9. Nu te mai opune schimbarii.
Schimbarea este buna. Schimbarea te va ajuta sa te muti de la A la B. Schimbarea te va ajuta sa-ti imbunatatesti viata ta, dar si pe a celor din jur.
10. Uita de etichete.
Nu mai eticheta tot ce nu intelegi ca fiind ciudat sau diferit si tine-ti mintea deschisa. Mintea functioneaza numai cand este deschisa.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gandire pozitiva

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericita

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0