Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 lucruri pe care sa NU i le spui iubitului tau

4 lucruri pe care sa NU i le spui iubitului tau
Cand vine vorba de relatii, exista intotdeauna anumite limite pe care trebuie sa le impui. Chiar daca ai o relatie serioasa, existe anumite lucruri pe care ar trebui sa le tii doar pentru tine. Iata ce nu ar trebui sa ii spui partenerului tau!


Stim ca sinceritatea este temelia unei relatii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii spui iubitului/sotului tau toate detaliile, exista anumite lucruri cu care este bine sa fii discreta. Este esential sa ai anumite limite, sa stii unde sa te opresti, inainte de a comite greseli care sa iti distruga relatia.
Cand esti implicata intr-o relatie serioasa, ai tendita sa ii spui orice, chiar daca multe lucruri nu il intereseaza. Daca vrei sa eviti problemele, iata 4 lucruri pe care partenerul tau nu trebuie sa le stie:
Secretele prietenelor tale
Acesta este unul dintre lucrurile despre care nu ar trebui sa vorbesti cu partenerul tau. Prietenele tale au incredere in tine si se asteapta sa le pastrezi secretul. Pana la urma, si ele procedeaza la fel, nu-i asa ? Incearca sa nu le dezamagesti.
In plus, barbatii nu sunt intotdeauna interesati despre ceea ce le povestesc femeile, asa ca mai bine pastreaza secretele pentru tine.
Parolele tale
Acesta este cel de-al doilea lucru pe care nu trebuie sa i-l spui prietenului tau. Chiar daca ai incredere in el si il iubesti enorm, acesta nu trebuie sa stie parolele tale.
Antipatia fata de o persoana din familia lui
Daca ai anumita antipatie fata de cineva din familia lui, nu este cazul sa ii spui asta lui si nici prietenilor vostri.
Nu ii povesti despre relatiile anterioare
Chiar daca i-ai povestit actualului prieten despre fostul, este bine sa nu intri in detalii spunandu-i cum a decurs relatia voastra. Asigura-te ca nu dai prea multe detalii despre asta pentru a nu crea probleme in relatie.
Nu este indicat sa nu il compari cu fostul iubit deoarece ii vei rani orgoliul. Daca vei face asta, iubitul/sotul tau va avea impresia ca inca te mai gandesti la el - si nu vrei asta, nu-i asa? Daca te deranjeaza ceva la el, spune-i direct, nu compara.
Tu ce lucruri nu i-ai spune partenerului de viata?

Sursa: timesofindia.indiatimes.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie serioasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0