Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bicicleta: solutia unei zile reusite

de Sunt Fericita la 2016-02-26
Bicicleta: solutia unei zile reusite
Bicicleta este un vehicul cu doua roti ce ofera trei optiuni: relaxare, sport si deplasare utilitara. Ne propunem a prezenta beneficiile pedalatului la femei dar si modele de biciclete din care sa alegeti.


Pentru o abordare cat mai pe bune, am solicitat ajutorul unei fete care pedaleaza si o face destul de bine. Ana-Maria Estera merge pe bicicleta de doi ani, in oras dar si la concursuri de ciclism, unde a obtinut numeroase podiumuri. Ne-a spus urmatoarele:

  • Tonifiaza corpul si te face mai frumoasa, lucru ce te face evident sa te simti mai bine si mai energica.

  • E o senzatie frumoasa sa intampini o zi insorita pe bicicleta in oras decat intr-un autobuz plin.

  • Este mai rapida decat mijloacele de transport in comun si chiar si decat masina la orele de varf (mai ales in centru).

  • Aduce zambetul! Te face sa fii admirata.

  • E dragut sa  te gandesti cum sa-ti accesorizezi bicicleta de oras. O poti personaliza astfel incat sa te simti foarte bine pe ea.

  • Nu e necesar sa te imbraci sport, sunt multe modele de bicicleta care permit inclusiv imbracaminte office. Poti purta un outfit sic.

  • Poti face o mini piata cu portbagajul. Sau altfel zis poti folosi bicicleta sa te ajute la activitatile zilnice.

  • Ajuti planeta, neparticipand la poluarea aerului. Schimbarea porneste de la fiecare!

  • Daca alegi bicicleta potrivita in functie de inaltime si utilizare, vei observa ca este confortabila. Daca esti foarte feminina, poti sa-ti iei bicicleta colorata si cu accesorii. Daca esti mai sport, exista biciclete de munte sau cursiere. Exista o multime de sei, care pot face bicicleta mai confortabila.

  • Bicicleta se poate folosi pentru a incuraja copii sa faca sport, fiindu-le alaturi.

Explicam afirmatiile de mai sus si venim cu completari

Efortul fizic indiferent de intensitate induce o stare de bine, iar bicicleta poate fi mijlocul excelent de a descoperi aceasta stare de bine. Acest lucru se datoreaza eliberarii de endorfine a corpului dupa efort. Cum spuneam la inceput, bicicleta are trei intrebuintari.

Bicicleta de oras pentru dama - Winora AlanWinora Alan, bicicleta de oras eleganta, pentru fete

Relaxare: O plimbare in parc pe doua roti alaturi de prietene, prieten sau familie poate fi un mod excelent de a petrece timpul liber impreuna cu persoanele la care tineti. Primavara este aici iar temperaturile sunt deja prietenoase cu mersul  pe bicicleta. In acest caz, este recomandata o bicicleta de oras iar Winora are mai multe modele care corespund tuturor cerintelor doamnelor.
Se pot face excursii la munte, iar Romania are ce oferi in acest sens. De mentionat este ca se pot monta suporti de bicicleta pe masini sau se poate transporta bicicleta cu trenul in vagoane speciale.
Pentru astfel de expeditii este recomandata utilizarea unei biciclete MTB iar Haibike are o coletie plina de culoare si performante care nu dezamagesc niciodata.



Bicicleta mtb de dama  - Haibike Life
Haibike Life 7.70, bicicleta sportiva de munte cu suspensie pe fata

Sport: Ciclismul face parte din sporturile de anduranta, iar acest lucru inseamna ca va va ajuta sa va mentineti sau sa reduceti usor masa corporala.
Partea frumoasa este ca fata de atletism care este si el un sport de anduranta, bicicleta va ofera sansa de a pedala mai usor fara sa va „chinuiti”.
Demn de mentionat este ca zona de ardere a grasimilor este intre 55% si 65% din pulsul maxim al fiecarei persoane, deci nu este nevoie de un efort foarte mare. Pulsul maxim se poate estima usor prin formula 220 – varsta si se poate urmari pe bicicleta cu un ceas sau ciclocomputer compatibil cu o centura de puls.

Deplasare utilitara: Europa de Vest a decis ca poluarea nu poate fi ignorata si incurajeaza cetatenii sa se deplaseze nemotorizat. Se fac pasi inclusiv in tara noastra.
O alta problema pe care o rezolva bicicleta este cea a spatiului. 100 de fete pe bicicleta ocupa mai putin spatiu decat 100 de fete in masini.
Revenind la partea practica, evitarea statului in coloana salveaza minute bune, astfel ca mai mereu ajungi cu timp economisit in urma folosirii bicicletei urbane.

De ce o bicicleta speciala pentru femei?

Bicicletele pentru femei aduc geometrii adaptate ale cadrului pentru anatomia feminina. Modelele Haibike si Winora prezinta asa zisa „Lady Geometry” cu unghiuri ajustate si tevi mai scurte care sa se potriveasca sa va simtiti mai comod. Bicicletele se aleg in continuare in functie de inaltimea corpului.
In plus, cromatica difera, apar culori mai vii si/sau modele sic, pentru doamne.
O alta optiune o reprezinta bicicletele electrice. Acestea au un motor ce ofera asistenta la pedalare de pana la 18 km/h si fac deplasarea si mai usoara (sau nu, daca este dezactivata functia).

Modele Haibike si Winora 2016 disponibile pentru femei

Haibike si Winora sunt branduri din Germania cu peste 100 de ani de experienta in fabricarea bicicletelor! In prezent, au fabrici in mai multe tari din Uniunea Europeana si Asia, iar in Romania sunt distribuite de magazinul de biciclete PerfectBike. In sezonul rece exista reduceri importante la  bicicletele din oferta dar pe tot parcursul anului poti beneficia de 5% discount daca o achizitionezi chiar in luna in care te-ai nascut

Cum vanzarile de biciclete de dama sunt in crestere ne vom bucura de prezenta doamnelor atat in parc cat si in expeditiile la munte alaturi de familie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bicicleta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre biciclete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciclism

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0