400 g unt nesarat
4 oua mari
2 ¼ cani zahar
1 ¼ cani cacao neindulcit
1 lingurita de sare
1 lingurita praf de copt
1 lingurita espresso
1 lingurita extract de vanilie
1 ½ cana faina
2 cani ciocolata neagra (continut de cacao peste 60%)
Mod de preparare:
Zaharul se adauga peste untul topit si se amesteca, iar compozitia obtinuta se incalzeste din nou pana ce devine fierbinte, fara sa dea in fiert. Se adauga pudra de cacao, sarea, praful de copt si extractul de vanilie.
Se adauga ouale si se bate amestecul pana devine fin. Se incorporeaza faina, iar amestecul se lasa la racit 20 de minute dupa care se adauga bucatile de ciocolata. In tava unsa in prealabil cu unt se toarna compozitia astfel obtinuta si se da la copt aproximativ 30 de minute.
Dupa ce s-a copt, se lasa 5 minute sa se mai raceasca si i se taie marginile pentru a impiedica mijlocul prajiturii sa se lase. Se raceste complet inainte de a fi taiata si servita.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.5
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!