vinete
suc de rosii cu sare (1 lingurita la 1 litru de suc)
borcane cu capac
Preparare:
Vinetele trebuie sa fie coapte, potrivite ca marime; se spala, se curata de codita si se taie fasii din coaja din loc in loc. Vinetele se taie felii si apoi fiecare felie inca o data, pe jumatate. Feliile de vinete se lasa o ora intr-un vas presarate cu sare, pentru a se scurge sucul amarui. Dupa aceea se spala, se storc intr-un servet curat, se oparesc in apa clocotita cu sare pentru 10-15 minute. La final se scot, se scurg de apa, se aseaza in borcane si se acopera cu suc de rosii pregatit ca mai sus. In prima zi se sterilizeaza 35 de minute, iar in a doua zi numai 15.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!