Astfel, un studiu realizat in anul 2012 a aratat ca cei care mananca cel putin o portie de afine pe saptamana pot retine informatiile mult mai usor. Una dintre posibilele explicatii este ca afinele protejeaza creierul prin eliminarea substantelor toxice care se acumuleaza.
Din moment ce afinele sunt una dintre cele mai bune surse de flavonoizi, nu ne surprinde ca ele au fost asociate cu capacitatea de memorare a creierului.
Pot fi folosite ca si colorant natural.
Colonistii americani fierbeau afinele impreuna cu laptele pentru a obtine o vopsea cenusie.
Afinele au un aspect prafuit.
Cercetatorii spun ca cele mai bune afine trebuie sa aibe un aspect prafuit, iar inainte de a le consuma trebuie spalate bine.
Multe alimente procesate cu aroma de afine nu contin fructe.
Briosele, gogosile, cerealele si multe alte alimente cu aroma de afine contin sirop de porumb, amidon, ulei, arome artificiale si coloranti, nicidecum acest fruct.
Previn cancerul
Nu in ultimul rand, afinele contin antocianina, antioxidant puternic ce stopeaza dezvoltarea celulelor canceroase.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
