2. Cartofii noi, pregatiti la cuptor, se rumenesc frumos daca, in prealabil, sunt unsi cu ulei de masline.
3. Un cartof crud dat pe razatoare inlocuieste cu succes oul din compozitia de chiftele cu carne.
4. Daca vrei ca piureul sa fie mai gustos, adauga lapte caldut.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Modele de texte pentru nota 10 la Evaluarea Nationala 2021 clasa a VIII-a
Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a conform programei 2021 Elaborata de un grup de profesori coordonati de dna prof dr Oana Chelaru lucrarea are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
5. Cum salvam o mancarea prea sarata sau prea condimentata? Daca supa e prea sarata, adauga in ea 2 cartofi cruzi taiati in jumatate (acestia vor absorbi excesul de sare).
6. Cartofii fierti se curata mai usor de coaja daca in apa in care au fiert ai adaugat putin ulei.
7. Daca vrei sa nu mai incolteasca, pune langa ei cateva mere.
8. Cartofii noi se vor curata mai usor, daca in prealabil se vor tine 15 minute in apa rece cu sare.
Voi ce alte trucuri mai cunoasteti?
Foto: pixabay.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.67
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole