Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

8 trucuri culinare despre cartofi

8 trucuri culinare despre cartofi
8 trucuri culinare despre cartofi

Cartofii sunt un aliment de baza in bucataria romaneasca. Se pot consuma simpli, ca garnitura sau pot fi asociati cu alte legume. Iata cateva secrete utile in bucatarie cu privire la gatirea cartofilor:


1. Cartofii nu se innegresc daca dupa ce i-ai curatat ii pui in apa rece.

2. Cartofii noi, pregatiti la cuptor, se rumenesc frumos daca, in prealabil, sunt unsi cu ulei de masline.

3. Un cartof crud dat pe razatoare inlocuieste cu succes oul din compozitia de chiftele cu carne.

4. Daca vrei ca piureul sa fie mai gustos, adauga lapte caldut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h


5. Cum salvam o mancarea prea sarata sau prea condimentata? Daca supa e prea sarata, adauga in ea 2 cartofi cruzi taiati in jumatate (acestia vor absorbi excesul de sare).

6. Cartofii fierti se curata mai usor de coaja daca in apa in care au fiert ai adaugat putin ulei.

7. Daca vrei sa nu mai incolteasca, pune langa ei cateva mere.

8. Cartofii noi se vor curata mai usor, daca in prealabil se vor tine 15 minute in apa rece cu sare.

Voi ce alte trucuri mai cunoasteti?

Foto: pixabay.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi prajiti

Spune-ne opinia ta despre "8 trucuri culinare despre cartofi"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


3 + 3 =

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
De multe ori, fara sa ne dam seama, facem cateva activitati in bucatarie care ne-ar putea afecta ...
Unul dintre preparatele preferate de multi dintre noi, pizza, din cauza modului de preparare, poate ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0