200 g cartofi
100 g branza de vaci
1 ardei gras
1 legatura de patrunjel
1 ou
boia, sare si piper dupa gust
Preparare:
Cartofii se fierb. Branza de vaci se amesteca cu ardeiul si patrunjelul tocate marunt; se potrivesc de sare, piper si boia, dupa gust. Se serveste pe o farfurie, cu cartofii facuti piure, amestecul de branza deasupra si oul fiert tare taiat in sferturi alaturi.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
