- 1 felie de parmezan (groasa cat un deget);
- 50 ml ulei de masline;
- un pumn de seminte de pin sau nuci;
- 3 catei de usturoi;
- sare si piper dupa gust.
Pune frunzele de busuioc si semintele de pin intr-un robot de bucatarie/blender si mixeaza putin; adauga si cateii de usturoi si repeta operatiunea. Adauga incet uleiul de masline si amesteca incontinuu, apoi branza rasa. Pune sare si piper dupa gust. Se serveste cu paste, cartofi copti sau pe paine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Franta arta de a trai bine
Franta arta de a trai bine Impresii de calatorie povestite intr-un stil absolut savuros Informatii inedite descrieri pitoresti intamplari amuzante Vei devora pur si simplu aceasta carte Cartile de calatorii au un farmec aparte Iti permit sa "calatoresti" si tu sa cunosti locuri si culturi noi sa te bucuri de frumusetile...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.38
din 5
- 12 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!