Foloseste numai banane aproape coapte, pe care sa le feliezi pe lungime. Pot fi lasate la marinat 30 de minute, iar pe gratar cate 3 minute pe fiecare parte.
Pepene
Decojeste pepenele si curata-l de seminte, apoi taie-l in cuburi sau felii. Il poti lasa la marinat, daca crezi ca e nevoie, timp de 15-30 de minute. Pe gratar trebuie sa stea cel mult 3 minute, pe fiecare parte.
Struguri verzi
Spala strugurii si usuca-i intr-un servet. Pot sta la marinat 30 de minute, iar pe gratar 3-4 minute pe fiecare parte.
Mango
Decojeste fructul, taie-l in felii sau cuburi si lasa-l la marinat pentru 30 de minute. Pe gratar e suficient sa stea numai 3-4 minute pe fiecare parte.
Piersici
Spala piersicile, usuca-le, taie-le in jumatati sau un sferturi. Lasa-le la marinat pentru o jumatate de ora, si pe gratar cate 3 minute pe fiecare parte.
Ananas
Se decojeste, se curata zona din mijloc si se taie cubulete. Se poate lasa la marinat 30-60 de minute iar pe gratar numai 3-4 minute.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
