Magneziul este de ajutor pentru imbunatatirea memoriei si puterii de concentrare. Si acizii grasi omega 3 si omega 6 sunt ideali pentru sanatatea mentala si, de asemenea, au efect benefic asupra sistemului osos.
Mai are in compozitie cupru, un nutrient implicat in activitatea antioxidanta a organismului, precum si mentinerea sanatatii pielii. Studiile au demonstrat ca ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism, reducand astfel riscul de cancer de colon. Tot cuprul este vital pentru enzimele implicate in combianrea colagenului cu elastina si are un rol important in producerea de celule rosii care ajuta la prevenirea anemiilor.
Conform studiilor, nucile caju au un impact pozitiv si in ceea ce priveste bolile de inima. Scad nivelul trigliceridelor, reduce tensiunea arteriala si previn atacul de cord.
Laptele de caju este o varianta excelenta pentru cei cu intoleranta la lactoza, se prepara usor si este foarte hranitor.
Iata reteta!
Dieta sanatoasa si echilibrata, reducerea stresului si anxietatii si limitarea consumului de cofeina si alcool imbunatateste semnificativ starea de sanatate.
Sursa: livestrong.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
