Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: Cele mai eficiente 3 antibiotice naturale

Dr. Oz: Cele mai eficiente 3 antibiotice naturale
Dr. Oz, impreuna cu Pina Logiudice, expert in medicina naturista, ne sfatuiesc ca atunci cand suferim de infectii sau iritatii sa apelam la antibiotice naturale. Iata 3 antibiotice naturale pe care le poti cumpara de la Plafar!


Dr. Oz spune ca apelam des la antibiotice cand avem o problema de sanatate si uitam ca aceste medicamente au foarte multe efecte secundare.
Daca nu esti sigura daca sa le administrezi sau nu, mai bine apelezi la urmatoarele antibiotice naturale:
1. Mierea Manuka trateaza infectiile
Mierea Manuka provine de la arborele Manuka din Noua Zeelanda si este foarte eficienta in caz de taieturi sau zgarieturi. Este parfumata, are un gust dulce si o consistenta cremoasa.
Cercetarile realizate la Universitatea Waikato din Noua Zeelanda indica faptul ca mierea Manuka are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice.
De ce e mai buna aceasta miere decat cea obisnuita? Pentru ca este mult mai concentrata si are proprietati active care nu se gasesc la alte tipuri de miere.
S-a demonstrat ca aceasta miere are mai multe proprietati curative decat antibioticele din farmacii.
Daca ai o rana, poti aplica o lingura de miere de Manuka pe zona dureroasa, iar deasupra pune un bandaj steril pentru a spori timpul de vindecare. Pansamentul se schimba de 3 ori pe zi.
Datorita proprietatilor antiinflamatorii, grabeste vindecarea atunci cand este aplicata pe leziuni sau rani.
Pentru intarirea sistemului imunitar poti lua de 3 ori pe zi cate o 1 lingurita de miere, cu 30 de minute inainte de mesele principale.
Persoanele sanatoase o pot folosi ca indulcitor natural. Se poate folosi ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par.
2. Gentiana vindeca durerile in gat
Gentiana, al doilea antibiotic natural, contine berberina, o substanta foarte amara care distruge bacteriile. Substanta are actiuni antibiotice, imunostimulatoare, antispastice, sedative, hipotensive.
Aceasta planta medicinala este utilizata din cele mai vechi timpuri in medicina populara pentru crestrea imunitatii organismului, dar si pentru tratarea tusei si a durerilor in gat. Daca ai dureri in gat, Dr Oz iti recomanda sa faci gargara de 3 ori pe zi cu ceai de gentiana.
Iata ce trebuie sa faci: umple un pahar pe sfert cu apa, adauga un praf de sare si jumatate de lingurita de pudra de gentiana. Cu acest lichid se face gargara de 3 ori pe zi.
3. Andrographis vindeca infectiile respiratorii
Andrographis este cel de-al treilea antibiotic natural care are proprietati antibiotice si antiinflamatorii. Este o planta utilizata in medicina ayurvedica pentru tratarea durerilor de gat, de cap sau musculare.
Mai mult, este un bun expectorant si de cele mai multe ori este folosita pentru tratarea racelii si gripei.
Se foloseste de mii de ani pentru afectiunile respiratorii si este un decongestionant eficient. Pentru tratarea afectiunilor respiratorii sau sinusale este bine sa bei ceaiul de 3-4 ori pe zi. Ceaiul se prepara foarte simplu: la o lingurita de planta se adauga o cana de apa clocotita.
Trebuie sa mai mentionam ca planta nu este recomandata copiilor si femeilor insarcinate.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antibiotice naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antibiotic natural

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicina naturista

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0