Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Dr. Oz: Legume care isi pastreaza substantele nutritive si atunci cand sunt gatite

Dr. Oz: Legume care isi pastreaza substantele nutritive si atunci cand sunt gatite
Dr. Oz: Legume care isi pastreaza substantele nutritive si atunci cand sunt gatite

Gazda show-ului, Mehmet Oz, ofera solutii la diverse probleme de sanatate, precum combaterea stresului, nutritie, relatii interumane, etc. In cadrul emisiunii sale, Dr. Oz a prezentat care sunt legumele care isi pastreaza proprietatile nutritionale si atunci cand sunt gatiteů


Pentru a nu pierde o mare parte din vitamine, enzime si minerale, trebuie sa gatesti legumele la abur.
Iata care sunt legumele care isi pastreaza substantele nutritive si atunci cand sunt gatite:
1. Spanac
Frunzele verzi de spanac contin foarte multi nutrienti si le poti premara in mai multe feluri: in omleta, in salate sau chiar in sucuri de legume.
In plus, contine fier, vitamina C si antioxidanti care incetinesc imbatranirea celulelor creierului. Aceasta leguma este cunoscuta pentru aportul la buna functionare a memoriei.
Prin gatire, calciul din continutul sau se absoarbe mai usor de catre organism.
Dr. Oz recomanda sa-l consumi atat crud in salate, dar si fiert la abur. Pregatit astfel, spanacul isi pastreaza proteinele de care ai nevoie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

2. Morcovi
Bogati in vitamine, saruri minerale si betacaroten, morcovii stimuleaza capacitatea de memorare si imbunatatesc vederea.
Morcovii contin cantitati insemnate de fier, calciu, fosfor, magneziu care nu se pierd prin fierbere.
Pe langa faptul ca iti ofera o senzatie de satietate mai mult timp, morcovii reduc si nivelul de colesterol din sange si te protejeaza de diverse afectiuni.
Sucul de morcovi este un elixir al tineretii si sanatatii. Este usor asimilabil, avand un gust placut. Un pahar de suc de morcovi, baut dimineata pe stomacul gol, este un remediu excelent pentru ulcer gastric si alte afectiuni digestive.
Datorita proprietatilor sale, sucul de morcovi ajuta la imbunatatirea vederii si la regenerarea parului si a unghiilor.
3. Ceapa
Ceapa este un aliment folosit des in diverse preparate culinare. Ceapa contine chercetina, o substanta care are proprietati inflamatorii. Este indicat sa o consumi in stare cruda in salate pentru a-si pastreze proprietatile, sau inabusita (in mancaruri).
Incearca sa nu prajesti ceapa mai mult de 5 minute deoarece isi pierde din nutrienti. Adauga putina apa pentru a o inabusi.
Ceapa previne afectiunile pulmonare, accelereaza cresterea parului, scade colesterolul rau si combate insomnia.

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Spune-ne opinia ta despre "Dr. Oz: Legume care isi pastreaza substantele nutritive si atunci cand sunt gatite"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 - 5 =

Cele mai citite articole

Timpul trece cu o viteza uimitoare, iar trecutul nu ar trebui sa iti controleze prezentul. ...
Parul uscat este o problema cu care se confrunta multe femei din intreaga lume. Descopera in ...
Coco Chanel a fost una dintre cele mai importante creatoare de moda, iar publicatia TIME a numit-o ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
P─âcat c─â nu scrie nimic despre gustul fiec─âruia,la ce poate fi folosit etc...pare un articol ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0