Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfatul specialistului: sucurile naturale, un adevarat pericol pentru sanatate

de Ana-Maria Tudor la 2015-05-25
Sfatul specialistului: sucurile naturale, un adevarat pericol pentru sanatate
De fiecare data cand renuntam la bauturile carbogazoase, dar si la cele alcoolice, in favoarea unui pahar de suc obtinut din fructe, avem impresia ca am facut alegerea corecta pentru sanatatea noastra.


Un medic nutritionist specialist ne da insa planurile peste cap si zdruncina din temelii mitul sucurilor naturale care aduc atatea beneficii pentru sanatatea noastre.

Ba mai mult, medicul considera ca sucurile naturale reprezinta chiar adevarate pericole pentru organism si exclude inlocuirea apei cu fresh-urile - asa zisele sucuri naturale obtinute fie dintr-un singur fruct: portocale, capsuni, kiwi, fie prin combinatia mai multor fructe sau chiar prin mixul de fructe si condimente.

Fructele si legumele se mananca, nu se beau. Asta este regula. Mancandu-le, beneficiem si de fibrele alimentare, care au rol atat de bun, au un rol extrem de complex. Atat metabolic, incetinesc absorbtia hidratilor de carbon si nu se solicita pancreasul, fixeaza o parte din lipide in interiorul tubului digestiv, combat constipatia, previn cancerul de colon", a declarat miercuri, in timpul unei conferinte de presa, prof. univ. dr. Maria Mota.

"Fructele si legumele se mananca, nu se beau. Asta este regula. Mancandu-le, beneficiem si de fibrele alimentare, care au rol atat de bun, au un rol extrem de complex. Atat metabolic, incetinesc absorbtia hidratilor de carbon si nu se solicita pancreasul, fixeaza o parte din lipide in interiorul tubului digestiv, combat constipatia, previn cancerul de colon", a declarat prof. univ. dr. Maria Mota, presedintele Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Specialistii nutritionisti nu ne interzic sa consumam fresh-urile la o anumita ora din zi, insa ne recomanda cumpatare.

"Eu nu as vedea o indicatie speciala in anumite momente. Cand iti face placere. E de placere, nu de necesitate", a mai precizat presedintele Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.74 din 5 - 79 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suc natural

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sucuri naturale

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0