Pentru spuma de capsuni ai nevoie de:
- 300 g capsuni;
- 2 albusuri;
- 150 g zahar tos;
- 1 plic de zahar vanilat.
Spuma de capsuni - modalitate de preparare
1. Capsunile se spala bine, se curata de codite si se taie bucati. Apoi se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o pasta.
2. Separat, albusurile se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza cateva secunde pana se obtine o spuma tare. Apoi, intr-un bol se amesteca albusurile cu piureul de capsuni.
3. Compozitia obtinuta se pune intr-un bol si se introduce in congelator pentru 3-4 ore.
Se serveste in cupe si se orneaza cu felii de capsuni.
Acest desert este excelent in zilele calduroase de vara. Si se prepara atat de usor!
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!