Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tendintele anului 2012 in fitness si sanatate

Tendintele anului 2012 in fitness si sanatate
Noile tendinte in domeniul sanatatii si fitness-ului, pentru anul 2012, sunt prezentate de specialistii unui lant de sali de sport din Londra: conditia fizica trebuie sa fie mentinuta cu o nutritie adecvata, o stare buna de sanatate si un stil de viata sanatos.


Abordarea 4D
Specialistii considera ca abordarea 4D, avand in componenta conditia fizica, nutritia, starea de sanatate si stilul de viata, este calea de urmat in viitor. "Nu are rost sa lucrezi din greu la sala timp de o ora, daca apoi, ajuns acasa, bei doua pahare de whisky", spune Matt Julian, specialist in fitness.

Pentru a avea o abordare 4D, trebuie combinate o dieta echilibrata si sanatoasa si exercitii fizice regulate. Minimalizeaza consumul de alcool si incearca sa iti acorzi timp pentru activitati ca yoga, meditatie sau lectura, intr-o camera, in liniste, pentru a contracara stresul cotidian. Daca nu ai mai fost la medicul de familie de multi ani, programeaza-te pentru analize complete, fiecare ar trebui sa stie ca are tensiunea arteriala, nivelul de colesterol si cel al glicemiei in limitele normale.

Exercitiile multifunctionale
Acest lucru inseamna ca, in loc sa stai la un aparat si sa ridici greutati pentru muschii bratelor, de exemplu, ar trebui sa optezi pentru exercitii care pun in miscare cat mai multe articulatii in acelasi timp. Daca trebuie sa asezi un copil in masina, pe bancheta din spate, te apleci, te rasucesti, te intinzi si impingi. Astfel, prin exercitii mai complexe si miscari mai naturale, iti pregatesti corpul pentru efortul pe care il ai de facut zilnic.

Antrenati-va in picioarele goale
Pe langa alergatul in picioarele goale, oamenii au inceput sa inteleaga importanta practicarii exercitiilor de forta fara pantofi de sport. Astfel, primesti mai mult feedback de la propriul corp, iti intaresti muschii si iti imbunatatesti echilibrul.

Sedinte mixte

Au devenit tot mai populare yoga si pilates in aceeasi sedinta de antrenament, care devine astfel mai distractiva si presupune economisirea de timp si bani.

Deci, fie ca aveai nevoie de ceva nou, fie ca nu-ti mai vin jeansii, fii mai bun cu corpul tau si misca-l mai mult.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fitness

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exercitii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre muschi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0