In perioada rece a anului, organismul nostru are nevoie mai mult ca oricand de alimente care furnizeaza energie si ne ajuta sa pastram imunitatea crescuta, iar fructele reprezinta o sursa importanta de glucide, antioxidanti si vitamina C.
Pentru a va ajuta sa va hraniti corespunzator, voi prezenta cele mai indicate fructe pe care este recomandat sa le consumati si le si puteti gasi in magazine in timpul iernii:
1. Bananele .jpg)
Bananele sunt fructele care au un continut ridicat de minerale: calciu, fosfor, sodiu, zinc, fier, magneziu, care ajuta la sanatatea inimii tale, dar si la scaderea ponderala. Aceste fructe au un aport ridicat de proteine si iti ofera energia de care ai nevoie in zilele friguroase.
.jpg)
Bananele sunt fructele care au un continut ridicat de minerale: calciu, fosfor, sodiu, zinc, fier, magneziu, care ajuta la sanatatea inimii tale, dar si la scaderea ponderala. Aceste fructe au un aport ridicat de proteine si iti ofera energia de care ai nevoie in zilele friguroase.
2. Portocalele
.jpg)
Sunt fructe hranitoare, cele mai raspandite din categoria citrice si reprezinta o sursa bogata de vitamine: A, B, C si calciu. Sunt bogate in sodiu, potasiu, magneziu, cupru si au rolul de a preveni raceala, de aceea este recomandat sa consumati cat mai multe in timpul iernii.
3. Kiwi.jpg)
Kiwi este unul dintre fructele cu cele mai bogate substante nutritive. In afara de vitamine, contine si fibre care au rolul important in combaterea diabetului si reduce riscul producerii celulelor canceroase. De asemenea, are rolul a preveni formarea cataractei care poate provoca orbirea.
.jpg)
Kiwi este unul dintre fructele cu cele mai bogate substante nutritive. In afara de vitamine, contine si fibre care au rolul important in combaterea diabetului si reduce riscul producerii celulelor canceroase. De asemenea, are rolul a preveni formarea cataractei care poate provoca orbirea.
4. Merele.jpg)
Merele contin o cantitate importanta de vitamine: A, B, C, dar si de minerale. Flavonizii din aceste fructe ofera un rol protector impotriva infectiilor si a afectiunilor cardiovasculare. In plus, au rolul de a proteja si albi dintii, datorita aciului oxalic.
.jpg)
Merele contin o cantitate importanta de vitamine: A, B, C, dar si de minerale. Flavonizii din aceste fructe ofera un rol protector impotriva infectiilor si a afectiunilor cardiovasculare. In plus, au rolul de a proteja si albi dintii, datorita aciului oxalic.
5. Perele.jpg)
Aceste fructe contin nutrienti benefici organismului, precum fibre dietetice, anti-oxidanti, minerale si vitamine si au rolul de a proteja impotriva cancerului de colon, fiind si bune laxative. Perele au si rolul de a proteja mucoasa colonului impotriva compusilor care declanseaza cancerul.
Despre beneficiile consumului de fructe gasiti informatii in infograficul nostru
.jpg)
Aceste fructe contin nutrienti benefici organismului, precum fibre dietetice, anti-oxidanti, minerale si vitamine si au rolul de a proteja impotriva cancerului de colon, fiind si bune laxative. Perele au si rolul de a proteja mucoasa colonului impotriva compusilor care declanseaza cancerul.
Despre beneficiile consumului de fructe gasiti informatii in infograficul nostru
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii



































