Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 greseli de evitat cand vrei sa slabesti!

8 greseli de evitat cand vrei sa slabesti!
Iti doresti sa slabesti si nu intelegi de ce tot dai gres? Atunci evita urmatoarele opt greseli.


1. Nu renunta la proteine
Femeile tind sa piarda aproximativ 2 kg de muschi la fiecare 10 ani si se ingrasa in schimb cu circa 7 kg. Proteinele sunt cele care ajuta la construirea masei musculare, asadar este esential sa consumi o cantitate suficienta zilnic. Daca ai intre 30 si 40 de ani, incearca sa consumi aproximativ 50 - 56 de grame de proteine pe zi, daca ai intre 40 si 50 de ani ar trebui sa consumi intre 56 si 62 de grame zilnic. Surse bune de proteine sunt pieptul de pui, pieptul de curcan si pestele.
2. Nu sari peste exercitiile de forta
Vrei sa arzi calorii chiar si cand stai pe loc? Atunci trebuie sa iti cresti rata metabolica de repaus prin ridicarea de greutati sau alte exercitii de dezvoltare a fortei. Efectueaza exercitiile de forta de trei ori pe saptamana si vei reduce procentajul de grasime corporala in aproximativ 10 saptamani.
3. Nu subestima consumul de calorii si nu supraestima intensitatea exercitiilor fizice
Femeile au tendinta sa subestimeze consumul zilnic cu aproape 800 de calorii. In acelasi timp, au tendinta sa supraestimeze efortul fizic depus. Noteaza-ti pe un caietel tot ce consumi intr-o zi pentru a afla care este realitatea.
4. Nu considera ca micile gustari nu se pun la socoteala
Fie ca rontai cateva floricele seara sau ca mananci doi biscuiti intre mese, fiecare inghititura conteaza. Patru inghitituri in plus pe zi si te vei ingrasa cu jumatate de kilogram pe luna. Redu gustarile la minim.
5. Nu consuma prea putine calorii
Este important sa reduci numarul de calorii pentru a slabi, insa daca reduci drastic numarul de calorii, nu vei face decat sa iti incetinesti metabolismul. Consuma zilnic peste 1.200 de calorii, altfel corpul tau intra in stare de foamete.
6. Nu face mereu aceeasi rutina de exercitii fizice
Este important sa combini mai multe rutine de exercitii fizice pentru a putea consuma mai multe calorii si mai multe grasimi. Corpul se adapteaza cu usurinta aceleiasi rutine iar aceasta nu va mai fi la fel de eficienta.
7. Nu manca de suparare sau la nervi
Cand esti suparata, trista sau nervoasa, este posibil sa mananci mult mai mult decat ti-ai propus initial. Inainte sa te repezi la frigider, intreaba-te sincer: „Imi este cu adevarat foame sau mananc doar de plictiseala sau suparare?” Daca nu esti sigura, bea un pahar cu apa si asteapta 20 de minute. Daca iti va fi foame in continuare, alege o gustare sanatoasa sau o cantitate redusa din mancarea la care tanjesti.
8. Nu crede in diete minune
Nicio pilula, bautura sau dieta minune nu te va ajuta sa scapi imediat de kilogramele in plus. Pentru a slabi eficient si a te mentine slaba, trebuie sa iti schimbi dieta si sa adopti un stil de viata sanatos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0