Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lenjerii de pat albe sau colorate? Afla cum aceasta decizie iti poate influenta somnul!

de Sunt Fericita la 2020-05-04
Lenjerii de pat albe sau colorate? Afla cum aceasta decizie iti poate influenta somnul!
Somnul este vital pentru un stil de viata sanatos. Dupa cum stii, calitatea si cantitatea somnului de care ai parte in fiecare noapte nu iti influenteaza doar starea de spirit, ci are un impact puternic asupra sanatatii tale, a puterii de concentrare si de memorare, determinand chiar si greutatea ta corporala. Drept urmare, este important sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a obtine odihna de care ai nevoie.


Exista multe aspecte care iti pot afecta somnul. De pilda, sunt oameni care nu pot adormi fara zgomote de fundal (cunoscute drept „white noises”), in timp ce altii au nevoie de liniste absoluta pentru a se cufunda intr-un somn odihnitor. De asemenea, lumina si decorul din dormitor joaca un rol important pentru linistea ta.


Daca esti in cautarea unor lenjerii de pat cu care sa iti decorezi camera de odihna, trebuie sa pui accent si pe culoarea acestora. Doar astfel, te vei putea bucura de somnul sanatos de care ai nevoie pentru a te trezi a doua zi plin de energie.

 

Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt culorile cele mai potrivite pentru lenjerii de pat. Odata ce ai gasit o nuanta care te satisface, alege magazinul patulmeu.ro, unde te vei bucura de cel mai bun raport calitate-pret pentru toate produsele destinate patului tau.

 

Lenjerii de pat albe

 

Aceasta alegere clasica ti se potriveste daca nu folosesti dormitorul decat pentru momentul in care vrei sa dormi. Lenjeriile albe te relaxeaza, iti ofera senzatia de prospetime si curatenie de care ai nevoie pentru un somn odihnitor.

 

De asemenea, aspectul lor imaculat te duce cu gandul la camerele de hotel, unde reusesti sa obtii un somn de 5 stele de fiecare data. Alege modele albe pentru a-ti transforma dormitorul intr-un spatiu de liniste si pace, unde te poti detasa in siguranta de problemele ivite in timpul zilei.

 

Lenjerii de pat colorate

De-a lungul timpului, s-a observat ca exista o conexiune intre culori si psihicul uman. De aceea, nu trebuie sa neglijezi acest aspect atunci cand cumperi lenjerii de pat! Pe langa faptul ca este recomandat ca acestea sa se asorteze cu decorul camerei, gandeste-te ca nuanta lenjeriilor va fi ultimul lucru pe care il vezi inainte sa adormi si prima culoare care te intampina dimineata.

 

Pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita, trebuie sa stii care sunt semnificatiile fiecarei culori si in ce mod interactioneaza aceasta cu starea ta de spirit. Asadar, iata ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi modele colorate.

 

Albastru – Aceasta culoare ofera o senzatie de calm, asemanatoare cu cea pe care o ai cand privesti cerul sau marea. Cu lenjerii albastre, poti sa iti imaginezi ca te lasi leganat de valurile oceanului, care te vor purta pe taramul viselor.

 

Culori pastel – Aceasta alegere este potrivita pentru persoanele sensibile, care apreciaza eleganta si delicatetea. Un dormitor decorat in nuante de pastel te imbie la visare si iti ofera un somn excelent.

 

Culori naturale – Exista persoane care se odihnesc mai bine daca se afla intr-un decor care le aminteste de natura. Daca si tu te numeri printre ele, alege lenjerii de pat in nuante de maro, verde sau grena.

 

Pentru mai multe modele, viziteaza magazinul online patulmeu.ro. Aici vei gasi o gama diversa de produse, care te vor ajuta sa obtii un somn sanatos si odihnitor.

 


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0