Ingrediente:
6 pastravi,
1 pahar migdale sarate si decojite,
½ lingurita praf de mustar,
120 g unt,
1 pahar vin alb,
6 linguri suc de lamaie,
1 lingurita marar uscat,
faina,
piper.
Mod de preparare:
Se curata pastravii, se spala si se taie aripioarele. Se sterg bine cu hartie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar. Cu o pensula se pune suc de lamaie pe pastravi, dupa care se tavalesc din nou prin faina. Se pune untul la topit intr-un vas incapator, se prajesc migdalele pana devin aurii, apoi se scot pe un servet absorbant.
Pastravii se pun la prajit pe foc potrivit si se intorc o singura data. Dupa ce au deja culoare aurie, se scot pe un servet absorbant. In vas se adauga sucul de lamaie care a ramas, vinul si migdalele. Pastravii se asaza pe un platou si se toarna sosul peste ei.
Se pot servi imediat cu cartofi intregi facuti la cuptor.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!