Ingrediente:
6 pastravi,
1 pahar migdale sarate si decojite,
½ lingurita praf de mustar,
120 g unt,
1 pahar vin alb,
6 linguri suc de lamaie,
1 lingurita marar uscat,
faina,
piper.
Mod de preparare:
Se curata pastravii, se spala si se taie aripioarele. Se sterg bine cu hartie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar. Cu o pensula se pune suc de lamaie pe pastravi, dupa care se tavalesc din nou prin faina. Se pune untul la topit intr-un vas incapator, se prajesc migdalele pana devin aurii, apoi se scot pe un servet absorbant.
Pastravii se pun la prajit pe foc potrivit si se intorc o singura data. Dupa ce au deja culoare aurie, se scot pe un servet absorbant. In vas se adauga sucul de lamaie care a ramas, vinul si migdalele. Pastravii se asaza pe un platou si se toarna sosul peste ei.
Se pot servi imediat cu cartofi intregi facuti la cuptor.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
