Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pepenele rosu, inamicul kilogramelor in exces. Cum te ajuta sa ai o silueta armonioasa

de Alina Ilie la 2023-07-13
Pepenele rosu, inamicul kilogramelor in exces. Cum te ajuta sa ai o silueta armonioasa
Pepenele rosu are un continut caloric scazut, ceea ce il face o alegere potrivita pentru persoanele care doresc sa controleze greutatea sau sa slabeasca. Datorita continutului sau ridicat de apa si gustului dulce si racoritor, pepenele rosu poate ajuta la satisfacerea setei si a poftelor de dulce intr-un mod sanatos. Inlocuieste bauturile zaharoase cu o felie de pepene rosu pentru a te hidrata si pentru a evita consumul de calorii goale.


Pepenele rosu este o alegere excelenta pentru a te racori in timpul verii. Mai jos sunt cateva motive pentru care pepenele rosu este un fruct ideal pentru a fi consumat in timpul sezonului cald:
 
Continut ridicat de apa: Pepenele rosu are un continut foarte ridicat de apa, ceea ce il face extrem de hidratant si revigorant in timpul zilelor calduroase de vara. Acest lucru te ajuta sa te mentii hidratat si sa-ti racoresti corpul.
 
Gust delicios si dulce: Pepenele rosu are un gust dulce si racoritor, care il face o alegere perfecta pentru a satisface pofta de ceva dulce. Este o alternativa sanatoasa la deserturile bogate in calorii si zahar.
 
Rezerve de vitamine si minerale: Pepenele rosu este bogat in vitamina C si vitamina A, care sunt esentiale pentru sanatatea sistemului imunitar si a pielii. De asemenea, contine potasiu, care ajuta la mentinerea echilibrului hidric al organismului.
 
Continut scazut de calorii: Pepenele rosu are un continut caloric redus, ceea ce il face o gustare potrivita pentru cei care doresc sa-si controleze greutatea sau sa slabeasca. Poti sa te bucuri de gustul dulce si racoritor al pepenelui rosu fara a adauga un aport semnificativ de calorii la dieta ta.
 
Sursa de antioxidanti: Pepenele rosu contine licopen, un antioxidant puternic care poate ajuta la combaterea stresului oxidativ si a inflamatiei din organism. Acesta este asociat cu reducerea riscului de boli cardiovasculare si de anumite tipuri de cancer.
 
Pepenele rosu poate fi consumat ca atare sau il poti adauga in salate, smoothie-uri, sucuri sau inghetate pentru a te racori in timpul verii. 


Foto: pixabay.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pepene rosu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0