Semintele de quinoa sunt bogate in mangan, magneziu, fosfor. Contin si proteine, calciu (in cantitate mai mare decat alte cereale) si fier si sunt o sursa excelenta de vitamina E si B. Ele includ si 8 aminoacizi necesari pentru dezvoltarea tesuturilor umane.
Inainte sa fierbi semintele de quinoa, lasa-le la inmuiat 2-3 zile. Apoi se fierb exact ca orezul (1 cana de quinoa si 2 cani de apa). Fierbe apa si, in acest timp, spala bine semintele sub jetul de apa. Pune quinoa in apa clocotinda (in care poti adauga putina sare si ulei de masline) si lasa la foc mic 20 de minute. Amesteca cu furculita si voila!
Quinoa poate fi folosita pentru pilaf, garnituri, umpluturi si deserturi. Isi mareste volumul de 4 ori si nu contine gluten.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
