Semintele de quinoa sunt bogate in mangan, magneziu, fosfor. Contin si proteine, calciu (in cantitate mai mare decat alte cereale) si fier si sunt o sursa excelenta de vitamina E si B. Ele includ si 8 aminoacizi necesari pentru dezvoltarea tesuturilor umane.
Inainte sa fierbi semintele de quinoa, lasa-le la inmuiat 2-3 zile. Apoi se fierb exact ca orezul (1 cana de quinoa si 2 cani de apa). Fierbe apa si, in acest timp, spala bine semintele sub jetul de apa. Pune quinoa in apa clocotinda (in care poti adauga putina sare si ulei de masline) si lasa la foc mic 20 de minute. Amesteca cu furculita si voila!
Quinoa poate fi folosita pentru pilaf, garnituri, umpluturi si deserturi. Isi mareste volumul de 4 ori si nu contine gluten.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.23
din 5
- 11 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!