Semintele de quinoa sunt bogate in mangan, magneziu, fosfor. Contin si proteine, calciu (in cantitate mai mare decat alte cereale) si fier si sunt o sursa excelenta de vitamina E si B. Ele includ si 8 aminoacizi necesari pentru dezvoltarea tesuturilor umane.
Inainte sa fierbi semintele de quinoa, lasa-le la inmuiat 2-3 zile. Apoi se fierb exact ca orezul (1 cana de quinoa si 2 cani de apa). Fierbe apa si, in acest timp, spala bine semintele sub jetul de apa. Pune quinoa in apa clocotinda (in care poti adauga putina sare si ulei de masline) si lasa la foc mic 20 de minute. Amesteca cu furculita si voila!
Quinoa poate fi folosita pentru pilaf, garnituri, umpluturi si deserturi. Isi mareste volumul de 4 ori si nu contine gluten.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
