Specialistii au analizat capacitatile cognitive (memoria, judecata, rezolvarea problemelor, atentia, luarea deciziilor). Ei au descoperit ca, in cadrul unor teste de memorie, participantii care au primit cele mai mari doze de flavanoli de cacao au obtinut rezultate mult mai rapide decat aceia care au primit doze mici din acele substante.
Acestea substante sunt prezente si in ceaiul verde, vinul rosu, struguri, cirese, prune, pere, capsuni. Despre alimentele bogate in flavanoide este bine sa mai stiti ca scad presiunea arteriala.
Antioxidantii furnizati de boabele de cacao protejeaza celulele creierului de actiunea radicalilor liberi.
Mai mult decat atat, ciocolata amaruie stimuleaza secretia de endorfine, substante produse de creier care reduc stresul si iti imbunatatesc starea de spirit.
Foto: www.vegkitchen.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.1
din 5
- 10 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!