2 andive
100 g somon
1-2 castraveti murati
2 linguri ulei de masline
sucul de la 1 lamaie
Preparare:
Frunzele de andive se curata si se spala, dupa care se rup si se aseaza intr-un castron. Somonul se frige putin pe plita sau in tigaie, dupa care se lasa la racit; cand e gata, se taie cubulete si se arunca peste castronul cu salata de andive. Se sareaza, se picura uleiul si sucul de lamaie. Castravetii murati se taie felii subtiri si se amesteca usor in salata cu somon, cu grija sa nu se faramiteze de tot somonul.
Salata cu somon se serveste rece.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
