2 andive
100 g somon
1-2 castraveti murati
2 linguri ulei de masline
sucul de la 1 lamaie
Preparare:
Frunzele de andive se curata si se spala, dupa care se rup si se aseaza intr-un castron. Somonul se frige putin pe plita sau in tigaie, dupa care se lasa la racit; cand e gata, se taie cubulete si se arunca peste castronul cu salata de andive. Se sareaza, se picura uleiul si sucul de lamaie. Castravetii murati se taie felii subtiri si se amesteca usor in salata cu somon, cu grija sa nu se faramiteze de tot somonul.
Salata cu somon se serveste rece.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
