2 portii somon
1-2 salate
1 sfert avocado
1 grapefruit roz
1/2 ceapa rosie
1 cana sfecla taiata cubulete
1 pumn de fistic
Dressing:
1 lingura ulei de masline
2 linguri suc proaspat de portocale
2 lingurite otet
1/2 lingurita mustar
sare
boia iute
Preparare:
Amesteca toate ingredientele pentru sos. Separat, intr-un castron mai mare, amesteca somonul, salata rupta bucatele, avocado taiat marunt, grapefruit-ul decojit si rupt, ceapa tocata marunt si sfecla taiata cubulete. Se toarna sosul si se amesteca bine. Se serveste cu fistic presarat deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
