Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top alimente care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

de Sunt Fericita la 2016-05-25
Top alimente care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos
Ne dorim sa slabim acum mai mult ca niciodata. Vara este aproape, la distanta de cateva zile. Si odata cu vara stim ca vine si perioada concediilor. Orice ai face, orice ai alege, va trebui sa te afisezi cu rezultatele muncii tale.


Evident, aici discutam si despre munca fizica (sport) dar si despre munca psihologica, caci pentru a te mentine in forma este nevoie de multa munca motivationala.


Daca vrei sa slabesti rapid si eficient si in acelasi timp si sanatos, iti recomandam cateva alimente-cheie:


1. Avocado este cu adevarat un fruct miraculos. Tine de foame si adauga organismului minerale, vitamine si grasimi bune.


2. Rodiile ard grasimea de pe burta si de pe coapse. Pur si simplu nu exista alt fruct care sa contina atat de multa vitamina C, antioxidanti esentiali, minerale si vitamine care sa lucreze impreuna pentru un corp plin de vitalitate si gata sa arda caloriile.


3. Cafeaua insa nu in exces. O cana de cafea pe zi tine ficatul tanar si sanatos si inima plina de energie pozitiva. Cafeaua de calitate, daca este preparata corect si fara arome artificiale, este mana cereasca si pentru cei care doresc sa tina dieta.


4. Brocoli-ul, varza si conopida sunt pe locul 4 desi poate ca ar trebui sa fie pe locul 1 daca ne uitam la ce rezultate ne ofera atunci cand le folosim in dieta noastra.


5. Ceaiurile din plante. Nu trebuie sa va ganditi doar la ceai verde. Si ceaiul alb este extrem de bun pentru a slabi. De asemenea si ceaiurile din plante autohtone ne ajuta enorm in a detoxifia organismul, in a elimina grasimea din corp, in a curata arterele si organele de grasime si metale grele.


Sursa foto: Pixabay.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabesti rapid si sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avocado

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rodiile

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0