Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 carbohidrati buni la slabit

7 carbohidrati buni la slabit
Pentru a slabi si a te mentine sanatoasa, carbohidratii sunt esentiali, dar care dintre ei sunt buni? Exista atat de multe informatii gresite in revistele de profil, incat este greu sa decizi de una singura. Nu uita ca, pe langa faptul ca iti confera energie, carbohidratii sunt foarte utili pentru functionarea creierului.


1. Fructele.
Unii dintre cei mai buni carbohidrati pentru slabit sunt fructele, mai ales perele si merele, din moment ce acestea au indice glicemic scazut. Si perele si merele au pectina care accelereaza metabolismul. Fructele combina vitamine si minerale si carbohidrati esentiali pentru procesul de slabire.
2. Cartofii dulci sunt un mod excelent de a-i furniza organismului fibre si antioxidanti care se iau la tranta cu cancerul. Acestia au si betacaroten alaturi de multe alte vitamine. Ceea ce inseamna ca te vei simti satula mai multa vreme si vei avea si energie sa participi la sedintele de fitness. 
3. Fulgi de ovaz.
Acestia coboara colesterolul si te ajuta sa ai o inima mai sanatoasa. Iti vor da si energie, motivandu-te sa stai pe drumul ales de slabire. Pentru ca au multi carbohidrati, este bine sa mananci fulgii de ovaz la micul dejun, pentru ca organismul sa aiba suficient timp sa-i arda.
4. Quinoa este o cereala uluitoare, bogata in fibre, proteine si carbohidrati sanatosi. Nu este de mirare asadar ca gasim quinoa in toate magazinele. Are un gust grozav, o aroma de alune care o face excelenta in salate sau chiar ca garnitura sau fel principal la pranz sau cina. 
5. Orezul salbatic.
Pentru a-i da organismului proteine, fibre si carbohidrati sanatosi din plin, orezul salbatic este o alegere minunata. Iti confera energie, dar tebuie mentionat ca este bine a fi consumat inainte de ora sase seara, pentru ca organismul sa aiba timp sa-l consume.
6. Faina integrala.
Ea iti va oferi fibre si nutrienti. Poti sa optezi sa-ti faci singura painea, in loc sa cumperi faina alba colorata cu caramel.
7. Migdale.
Studiile arata ca migdalele cresc nivelul hormonilor din corp care ii dau smenal creierului ca esti satula, ceea ce contribuie la slabire. Pe langa faptul ca te ajuta la slabit si ii ofera corpului proteinele necesare, migdalele mai au si alte beneficii. Ele scad riscul de cancer, de Alzheimer si de colesterol LDL. Nu depasi insa un pumn de migdale pe zi, caci au multe calorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carbohidrati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre migdale

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0