Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Medicament-minune pentru tratarea cancerului mamar

Medicament-minune pentru tratarea cancerului mamar
A fost descoperit un nou medicament impotriva cancerului mamar! Cercetatorii spun ca tratamentul ar putea avea ca rezultata micsorarea tumorilor canceroase. Conform CTV News, tratamentul nu vindeca tumorile malogne, dar poate prelungi viata pacientelor.


Un medicament produs de Roche a fost aprobat in SUA, acesta putand fi administrat inainte de operatia de cancer mamar. In cadrul testelor realizate de specialisti, medicamentul a prelungit cu cateva luni viata femeilor care sufereau de cancer mamar.
Food and Drug Administration a aprobat lansarea pe piata a medicamentului Perjeta dupa ce a descoperit ca tratamentul este eficace in cazul femeilor bolnave de cancer in stadiu incipient. Medicamentul inhiba dezvoltarea celulor canceroase in organism, scrie CTV News.
Operatia pentru indepartarea tumorii este primul pas in tratarea cancerului mamar. Perjeta este medicamentul ce poate fi folosit inainte de operatie. Medicii spera ca administrarea acestuia inainte de operatie va duce la micsorarea tumorilor, fiind astfel mai usor de indepartat. In unele cazuri, asta inseamna evitarea masectomiei. De asemenea, medicii spun ca tratarea bolii din fazele incipiente reduce riscul ca tumorile sa reapara.
“Administrarea acestui medicament in stadiile incipiente, inainte de operatie, scade riscul de dezvoltarea a cancerului in orgasnim”, a spus dr. Richard Pazdur.
Testele realizate de cercetatori au aratat ca medicamentul prelungeste viata femeilor. Cercetatorii vor sa analizeze beneficiile pe termen lung ale administrarii acestui medicament.  La studiu s-au inscris deja 4.800 de paciente aflate in stadii incipiente ale bolii, rezultatele studiului urmand sa apara in 2016.
Dr. Paula Klein, specialist in cancerul mamar, a spus ca va incepe sa prescrie medicamentul femeilor bolnave.
Combinat cu medicamentul Herceptin, Perjeta impiedica divizarea si raspandirea celulele canceroase in organism. Tratamentul se administreaza de la 9 pana la 18 saptamani.
Potrivit Institutului National de Cancer, 39.000 de femei mor anual in SUA din cauza cancerului la san.
Descoperit in stadii incipiente, cancerul mamar se trateaza. 98% dintre femeile diagnosticate cu cancer la san in primul stadiu supravietuiesc cel putin cinci ani dupa stabilirea diagnosticului.
Descopera cum sa previi aparitia cancerului si mareste-ti sansele de vindecare! Afla cum poti lupta impotriva cancerului si cum il poti invinge prin metode naturiste!>>

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer mamar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicament

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer la san

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0