Specialistii in nutritie spun ca izoflavonele stimuleaza regenerarea celulara si regleaza nivelul de colesterol.
"In acelasi timp, nu trebuie uitat faptul ca soia se consuma in cantitati mari in China si in Japonia, unde incidenta bolilor cardiovasculare si bolilor canceroase este mult mai mica decat in lumea apuseana. In plus, studiile arata ca femeile care consuma in mod regulat produse pe baza de soia (cu aport mare de izoflavone) au un risc mai mic de cancer mamar", a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu.
Mare atentie la produsele semipreparate din soia. Au in compozitie sare, aditivi alimentari si conservanti. Evitati burgerii de soia din comert deoarece sunt fara valoare nutritionala.
Persoanele care sufera de o boli tiroidiene si urmeaza un tratament nu ar trebui sa consuma soia deoarece substantele din compozitia ei pot sa scada eficienta medicamentelor.
Sursa: Agerpres
Foto: kimberlysnyder.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
