Specialistii in nutritie spun ca izoflavonele stimuleaza regenerarea celulara si regleaza nivelul de colesterol.
"In acelasi timp, nu trebuie uitat faptul ca soia se consuma in cantitati mari in China si in Japonia, unde incidenta bolilor cardiovasculare si bolilor canceroase este mult mai mica decat in lumea apuseana. In plus, studiile arata ca femeile care consuma in mod regulat produse pe baza de soia (cu aport mare de izoflavone) au un risc mai mic de cancer mamar", a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu.
Mare atentie la produsele semipreparate din soia. Au in compozitie sare, aditivi alimentari si conservanti. Evitati burgerii de soia din comert deoarece sunt fara valoare nutritionala.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar - INVATATORI
Solutii practice 100 eficiente pentru nota maxima la examenul de TITULARIZARE INVATATORI Subiecte REZOLVATE in conformitate cu NOUA programa M E C Va prezentam Pachetul de Teste pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar format din doua culegeri 1 Culegerea de Teste rezolvate pentru reusita la examenul de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Persoanele care sufera de o boli tiroidiene si urmeaza un tratament nu ar trebui sa consuma soia deoarece substantele din compozitia ei pot sa scada eficienta medicamentelor.
Sursa: Agerpres
Foto: kimberlysnyder.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.88
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole