Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fervex a fost retras de pe piata. Medicamentul contine o bacterie periculoasa

Fervex a fost retras de pe piata. Medicamentul contine o bacterie periculoasa
In urma unui control de rutina efectuat in Franta s-a descoperit ca medicamentul Fervex cu aroma de zmeura, care nu se comercializeaza in Romania, contine bacterii atipice. Agentia Europeana a Medicamentului a hotarat retragerea acestuia din farmacii.


Fervex a fost retras din farmacii deoarece producatorul francez a descoperit un lot care contine o bacterie periculoasa pentru sanatate. Agentia Europeana a Medicamentului a hotarat retragerea de pe piata a acestui medicament.
Medicamentul Fervex este recomandat in combaterea simptomelor care insotesc racelile sau virozele respiratorii manifestate prin dureri de cap, febra si secretie nazala abundenta.
Upsa, producatorul din Franta, a descoperit in Fervexul cu aroma de zmeura o bacterie periculoasa si a cerut retragerea de pe piata a medicamentului, a declarat presedintele Agentiei Nationale A Medicamentului, Marius Savu.
Compania a decis, ca masura de precautie, retragerea de pe piata a produsului Fervex Adulti si Fervex Copii, granule pentru solutie orala, chiar daca suspiciunile vizeaza in principal medicamentul cu aroma de zmeura (care nu este comercializat in Romania).
Zaharul (sucroza) din continutul acestui medicament este sursa prezentei microbiene. In urma analizelor a fost identificata prezenta bacteriei Enterococcus faecalis care poate provoca infectii la nivelul tractului digestiv.
800.000 de cutii de Fervex au fost oprite de la comercializare
Pana in acest moment, 800.000 de cutii de Fervex au fost oprite de la comericalizare. Dr. Marius Savu recomanda persoanelor care au cumparat acest medicament sa nu il administreze si sa il returneze farmaciei de unde l-au cumparat.
Reactiile adverse ale produsului posibil contaminat sunt greata, varsaturi si diaree.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicament

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dureri de cap

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre febra

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0