Din ce in ce mai multe cercetari asociaza consumul de produse modificate genetic cu sterilitatea, alergiile, mortalitatea infantila, daune la nivelul organelor interne, boli ale copilariei si cancer.
Evita deci urmatoarele alimente si ingrediente:
Alfalfa(un tip de lucerna): Crezi ca nu mananci asa ceva? Sa stii ca o consumi via carnea de vita si produsele lactate. Este folosita de fermieri pentru a hrani vacile.
Aspartam: Nu numai ca este o neurotoxina, dar acest ingredient creat in laborator este facut din aspartat, fenilalanina si mentol, toate derivate din ingrediente modificate genetic. Cu toate acestea, indulcitorul artificial este utilizat in zeci de mii de produse, fiind considerat ca alternativa sanatoasa la zahar.
Carnea de vita: Contine si lucerna, dar si porumb si soia, toate modificate genetic. Daca iti place carnea de vita, alege doar produse care provin de la animale hranite cu iarba.
Ulei de rapita: 90% din rapita este modificata genetic pentru a rezista daunatorilor.
Porumb si amidon de porumb: Aproape tot porumbul este modificat genetic, ceea ce transforma acest aliment, odata sanatos, intr-un pericol pentru sanatate. Amidonul de porumb este folosit la produsele prajite pentru a le face mai crocante.
Enzime: Din nefericire, multe enzime folosite in productia alimentara sunt derivate din ingrediente modificate genetic. Unele dintre aceste procese includ: prevenirea degradarii produselor din oua, indepartarea substantelor amare din bere, imbunatatirea claritatii sucurilor, inchegarea laptelui pentru a face branza, marirea vitezei de crestere a aluatului de paine etc. Enzimele modificate genetic sunt folosite si in multe suplimente.
Uleiul de seminte de in: Chiar si inul a fost contaminat cu seminte modificate genetic.
Inghetata: Inghetata contine, in general, nenumarate ingrediente modificate genetic, inclusiv sirop din fructoza de porum, amidon de porumb si lapte care are hormon de crestere bovin.
Lapte: Hormonul de crestere bovin le este injectat vacilor pentru a creste productia de lapte. Dar acest proces creste si rata de infectie si rezulta la scurgeri de sange in lapte.
Soia si lecitina: Majoritatea recoltelor de soia sunt modificate genetic si aceasta a fost asociata multor probleme de sanatate, inclusiv cancer. Lecitina, facuta din soia, este si ea contaminata cu gene trans si folosita in multe produse procesate si ambalate pe post de agent de ingrosare.
Sursa foto: www.sxc.hu
Sursa articol: care2.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!