Ingrediente:
- 500 g ciuperci,
- 4 linguri faina,
- 4 linguri margarina,
- 2 cani lapte din soia,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie in lamele si se inabusa in doua linguri de margarina. Daca este nevoie, se adauga si putina apa calduta. In timp ce se inabusa, in alta cratita se infierbanta o lingura de margarina si se caleste faina, care se stinge cu o cana de lapte din soia. Se lasa sa fiarba pe foc domol, amestecand mereu.
Cand incepe sa se ingroase, se adauga ciupercile si laptele ramas, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba inca vreo jumatate de ora. Cand se ia de pe foc, se pune deasupra margarina ramasa, pentru a nu se forma o crusta la suprafata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
