Ingrediente:
- 500 g ciuperci,
- 4 linguri faina,
- 4 linguri margarina,
- 2 cani lapte din soia,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie in lamele si se inabusa in doua linguri de margarina. Daca este nevoie, se adauga si putina apa calduta. In timp ce se inabusa, in alta cratita se infierbanta o lingura de margarina si se caleste faina, care se stinge cu o cana de lapte din soia. Se lasa sa fiarba pe foc domol, amestecand mereu.
Cand incepe sa se ingroase, se adauga ciupercile si laptele ramas, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba inca vreo jumatate de ora. Cand se ia de pe foc, se pune deasupra margarina ramasa, pentru a nu se forma o crusta la suprafata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
