Ingrediente:
- 500 g ciuperci,
- 4 linguri faina,
- 4 linguri margarina,
- 2 cani lapte din soia,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie in lamele si se inabusa in doua linguri de margarina. Daca este nevoie, se adauga si putina apa calduta. In timp ce se inabusa, in alta cratita se infierbanta o lingura de margarina si se caleste faina, care se stinge cu o cana de lapte din soia. Se lasa sa fiarba pe foc domol, amestecand mereu.
Cand incepe sa se ingroase, se adauga ciupercile si laptele ramas, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba inca vreo jumatate de ora. Cand se ia de pe foc, se pune deasupra margarina ramasa, pentru a nu se forma o crusta la suprafata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
