Pentru 4 portii, veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 800 g sparanghel proaspat, curatat inclusiv de coaja daca e nevoie
- 150 g masline negre
- 15-20 rosii cherry, coapte
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 catel de usturoi taiat marunt
- sare si piper dupa gust
- o jumatate de lingurita de ardei iute rosu uscat, faramitat
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se rastoarna apoi in tigaie sau intr-o tava de copt incinsa. Se gatesc in cuptorul incins in prealabil la 225 grade timp de aproximativ 12 minute, intorcandu-le de 2-3 ori. Se servesc de obicei calde si se recomanda respectarea timpului de coacere pentru ca aromele sa se intrepatrunda cat mai bine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
