Ingrediente:
- 1 conserva ton (de 160 gr);
- 2 avocado;
- 2 linguri ulei de samburi de struguri;
- 2 oua fierte;
- 1 ceapa mica;
- cateva fire patrunjel;
- 1 lingura suc de lamaie;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Se taie avocado in doua pe lungime, se scoate pulpa si se pastreaza cojile intacte.
Se stropeste pulpa de avocado cu sucul de lamaie si se striveste cu furculita pana devine pasta. Se freaca apoi cu galbenusurile fierte si uleiul (sau ulei din conserva de ton). Se adauga tonul strivit si el cu furculita si se amesteca bine totul.
La final se adauga ceapa, patrunjelul si albusurile de ou tocate foarte marunt. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se umplu cojile de avocado cu salata pregatita si se serveste.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!