3 3/4 cani suc de portocala
1 1/4 cana suc de morcovi
500 g morcovi
2 linguri zahar
7 foite de gelatina
Preparare:
Sucul de portocala se fierbe in bain-marie, la foc potrivit, timp de 25 de minute. Se strecoara, se acopera si se baga la frigider dupa ce s-a racit. La fel se procedeaza cu sucul de morcovi, numai ca se fierbe 15 minute. Morcovii se curata, se taie si se pun intr-o tava, se acopera cu sucul de morcovi si cu cel de portocala; se lasa pe foc si se ia imediat ce a inceput sa fiarba.
Gelatina se pune la muiat, timp in care morcovii si sucul se mixeaza pana devin un piure care se trece prin sita. Gelatina se amesteca cu piureul de morcov si se lasa la racit.
Se transfera in forme si se da la congelator.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii






































