Timp de preparare: 20 de minute
Ingrediente pentru 4 portii:
½ de buchet de broccoli taiat in bucati
½ kg de cartofi curatati de coaja si taiati in jumatati
¼ cana de smantana
4 linguri de unt nesarat, la temperatura camerei
Sare si piper negru macinat
Instructiuni:
-
Umple o cratita cu gura larga cu apa si pune in ea si o strecuratoare. Adu apa la punctul de fierbere si pune cartofii si broccoli-ul in strecuratoare, acopera cratita si lasa sa se inmoaie legumele. 10-12 minute cu totul.
-
Scurge legumele si pune-le iar in oala. Adauga smantana, untul, sare si piper si paseaza pana ajungi la consistenta dorita.
Informatii nutritionale per portie:
Calorii: 237
Grasimi: 14 g
Grasimi saturate: 9 g
Colesterol: 40 mg
Sodiu: 266 mg
Proteine: 4 g
Carbohidrati: 25 g
Zahar: 1 g
Fibre: 4 g
Fier: 1 mg
Calciu: 48 mg
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!