Timp de preparare: 20 de minute
Ingrediente pentru 4 portii:
½ de buchet de broccoli taiat in bucati
½ kg de cartofi curatati de coaja si taiati in jumatati
¼ cana de smantana
4 linguri de unt nesarat, la temperatura camerei
Sare si piper negru macinat
Instructiuni:
-
Umple o cratita cu gura larga cu apa si pune in ea si o strecuratoare. Adu apa la punctul de fierbere si pune cartofii si broccoli-ul in strecuratoare, acopera cratita si lasa sa se inmoaie legumele. 10-12 minute cu totul.
-
Scurge legumele si pune-le iar in oala. Adauga smantana, untul, sare si piper si paseaza pana ajungi la consistenta dorita.
Informatii nutritionale per portie:
Calorii: 237
Grasimi: 14 g
Grasimi saturate: 9 g
Colesterol: 40 mg
Sodiu: 266 mg
Proteine: 4 g
Carbohidrati: 25 g
Zahar: 1 g
Fibre: 4 g
Fier: 1 mg
Calciu: 48 mg
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!