Iti propun astazi o reteta gustoasa si simplu de preparat: supa crema de spanac.
Ingrediente:
- ½ kg spanac proaspat;
- 1 telina mica;
- 1 morcov;
- 2 cartofi;
- 2 cepe (una pentru supa, iar cealalta pentru a cali untul);
- 20 g unt;
- 2 catei de usturoi;
- 100 ml smantana;
- sare;
- ulei de masline.
Supa crema de spanac - modalitate de preparare
1. Spanacul se pune la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Legumele (morcovul, telina, cartofii, ceapa) se curata, se taie bucati si se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara, pastrandu-se zeama in care au fiert.
2. Ceapa ramasa se caleste in unt, apoi se adauga ustoroiul zdrobit.
3. Spanacul, legumele fierte si ceapa calita cu usturoi se pun in blender, apoi se adauga putina supa.
4. Crema obtinuta se pune intr-un vas pe foc, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba 5-10 minute.
Supa se serveste calda, stropita cu putin ulei de masline si smantana.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
