Iti propun astazi o reteta gustoasa si simplu de preparat: supa crema de spanac.
Ingrediente:
- ½ kg spanac proaspat;
- 1 telina mica;
- 1 morcov;
- 2 cartofi;
- 2 cepe (una pentru supa, iar cealalta pentru a cali untul);
- 20 g unt;
- 2 catei de usturoi;
- 100 ml smantana;
- sare;
- ulei de masline.
Supa crema de spanac - modalitate de preparare
1. Spanacul se pune la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Legumele (morcovul, telina, cartofii, ceapa) se curata, se taie bucati si se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara, pastrandu-se zeama in care au fiert.
2. Ceapa ramasa se caleste in unt, apoi se adauga ustoroiul zdrobit.
3. Spanacul, legumele fierte si ceapa calita cu usturoi se pun in blender, apoi se adauga putina supa.
4. Crema obtinuta se pune intr-un vas pe foc, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba 5-10 minute.
Supa se serveste calda, stropita cu putin ulei de masline si smantana.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
