Ingrediente:
- 4 morcovi,
- 1 telina,
- 1 mar,
- 1 radacina de hrean,
- 2 galbenusuri de ou,
- 150 ml de ulei,
- mustar,
- lamaie,
- frunze de salata,
- sare.
Mod de preparare:
Morcovii, telina si hreanul se dau pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare. Se presara legumele cu sare si se lasa timp de 10 minute, timp in care se prepara maioneza.
Se scurg legumele foarte bine de zeama si se adauga 3/4 din maioneza. Se asaza pe platou si se orneaza cu maioneza ramasa. Se serveste pe frunze de salata verde, ca garnitura langa preparate reci din carne.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
