Reteta de astazi contine ingrediente usoare pentru organism, perfect potrivite inceputului de primavara. In plus, combinatia de arome va va rasfata toate papilele. Garantat!
Ingrediente: o salata verde (2, daca sunt mici), 2-3 rosii, cas cubulete (cate ar umple 2/3 dintr-o cana), o legatura de ceapa verde tocata, 3-5 ridichi taiate in felii subtiri, 3-4 catei de usturoi taiati fin, 50-60 g miez de nuca pisata, oregano si piper alb macinat dupa gust. In plus pentru sos: 2 lingurite de ulei extravirgin de masline, 2-3 linguri de iaurt, o jumatate de lamaie stoarsa.
Modul de preparare este cat se poate de simplu, amestecati ingredientele si obtineti salata.
Observatii:
- puteti sa nu puneti sare deloc; daca totusi doriti si sare, puneti foarte putina;
- piperul alb trebuie sa fie in cantitate mica, dar este bine sa nu lipseasca;
- uleiul de masline poate fi inlocuit (doar) cu ulei din samburi de struguri;
- gasirea unor rosii gustoase si de calitate este dificila chiar si vara; primavara, o adevarata “provocare”. Daca nu reusiti sa obtineti astfel de “raritati”, optati pentru rosiile cerry: nu va trebui sa folositi cu mult mai multe, fiindca in general acestea sunt suficient de aromate si de carnoase.
Din punct de vedere nutritional, este o salata echilibrata si tonica. Amestecarea casului si a iaurtului cu nucile nu trebuie sa va ingrijoreze, deoarece cantitatea de nuci este mica. Puteti folosi chefir in locul iaurtului.
Pofta Buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h

de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.