Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oua florentine cu baby spinach si branza de capra

Oua florentine cu baby spinach si branza de capra
Nu este nevoie sa te trezesti devreme sa pregatesti o masa delicioasa si sanatoasa. Iar spanacul combinat cu branza de capra in locul unui sos complex, plus un ou prajit dau o savoare minunata acestei mese care este gata in mai putin de 30 de minute. Sugestie: frunzele de spanac se vestejesc repede, asa ca nu le cumpara daca nu ai de gand sa le folosesti in maximum cateva zile.


Timp de pregatire: 25 de minute
Timp total alocat retetei: 25 de minute
Portii: 4
Ingrediente
- 4 felii de paine integrala
- 3 liguri de ulei de masline
- Sare si piper macinat
- 2 fire de ceapa verde, taiata marunt
- O cutie de baby spinach
- 100 g branza proaspata de capra
- 4 oua mari.
Pentru a spala spanacul, umple un vas adanc cu apa rece si adauga frunzele, mestecand usor. Scurge frunzele de apa si repeta procesul pana nu ramane niciun pic de mizerie in apa. Usuca-le cu servete de hartie. Daca nu le folosesti imediat, pune-le in pungi de plastic in frigider maximum 1 zi.
Instructiuni:
Pasul 1: Incalzeste cuptorul si pune tava la mijlocul acestuia. Pune painea pe hartie de copt, dupa ce ai uns-o in prealabil cu ulei de masline. Asezoneaza cu sare si piper. Coace-o pana devine aurie, 1-3 minute pe fiecare parte. Scoate-o deoparte.
Pasul 2: Intr-o tigaie mare neaderenta, incalzeste 1 lingura de ulei de masline la foc mediu. Adauga ceapa verde si cate frunze de spanac iti incap. Pune sare si piper, gateste pana se inmoaie spanacul, adica 2-3 minute. Scapa de excesul de lichid. Adauga branza de capra. Transfera intr-o farfurie si acopera sa se mentina produsul cald.
Pasul 3: Sterge tigaia si adauga restul de ulei de masline (2 linguri) pe care sa-l incalzesti la foc mediu. Sparge ouale, pune deasupra sare si piper si gateste pana cand albusul este aproape gata (cam 1 minut). Acopera, indeparteaza de sursa de caldura si lasa sa stea acolo pana se coace albusul, iar galbenusul este inca moale. Cam 3 minute.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza de capra

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016