Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Tort cu crema de cafea si alune

Tort cu crema de cafea si alune
Tort cu crema de cafea si alune

Tortul cu crema de cafea si alune este un desert delicios, perfect pentru orice masa festiva. Incercati acesta reteta incredibil de usoara si nu veti regreta. Iata care sunt ingredientele necesare pentru tortul cu crema de cafea si alune...


Tortul cu crema de cafea si alune este un desert delicios si usor de preparat, ideal pentru zile de nastere sau alte sarbatori.
Ingrediente pentru tort cu crema de cafea si alune:
Blatul:
- 8 albusuri;
- 250 g zahar;
- 250 g nuca;
- coaja rasa de lamaie;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator teorie literara


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de teorie literara Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut   Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 1 varf de cutit de bicarbonat.
Crema:
- 8 galbensuri;
- 250 g zahar;
- 1 cana de lapte;
- 200 g unt;
- 1 plic zahar vanilat;
- 6-7 linguri esenta de cafea.
Albusurile se amesteca cu zaharul, se adauga nucile prajite putin in cuptor si rasnite, se adauga coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se unge o forma de tort cu unt, se toarna compozitia in ea, se coace, iar cand este rece se taie in doua pe orizontala si se pune crema. Blatul se insiropeaza cu esenta de cafea.
Crema se prepara astfel: galbenusurile se amesteca bine cu zaharul si se adauga laptele; compozitia se pune la foc mic pana se ingroasa (fara sa fiarba). Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 3 linguri de esenta de cafea. Untul se amesteca cu crema care se pune crema intre blaturi si deasupra.
Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tort

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cafea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alune

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Tort cu crema de cafea si alune"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 + 7 =

Cele mai citite articole

Riscul aparitiei diabetului zaharat de tip 2 poate fi redus printr-o dieta pe baza de plante, ...
Un studiu ne ofera informatii importante cu privire la miscarea pe care trebuie sa o facem pentru a ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0