Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 atitudini pentru succes

5 atitudini pentru succes
De multe ori, cele mai bune lucruri din viata vin pe neasteptate, din pura intamplare sau printr-un joc ciudat de coincidente. E vorba de momentele cand realizezi ceea ce vrei sa faci in viata, cand iti intalnesti iubirea vietii tale, cand viata iti ofera jobul mult dorit sau o oportunitate la care nici macar nu ai visat vreodata. De aici si idea ca unii oameni au pur si simplu noroc in viata, iar altii nu.


Ei bine, aceste coincidente nu sunt atat de intamplatoare pe cat crezi. Exista anumite caracteristici, comportamente si abilitati care cresc sansele ca aceste intamplari fericite sa aiba loc. Acestea fac parte din portretul multor oameni de succes.

Profita de oportunitatile care ti se ofera
Asta inseamana ca trebuie sa profiti de oportunitatile care iti apar in cale, sa ai curajul de a actiona si sa iti asumi riscuri fara a analiza prea mult posibilele rezultate finale. Deseori, succesul vine dupa multe incerca si esecuri, insa astea nu trebuei sa afecteze negativ mentalitatea unui antrerenor.

Cultiva-ti abilitatea de a comunica, de a palavragi si de a convinge

Pentru a avea succes, la un moment dat ai nevoie sa te stie lumea. Va trebui sa iti faci o reteaua de cunostinte, iar asta nu se inseaman numai N conturi pe canalele de social media, ci si la a vechile discutii si intalniri cu prietenii in care, printre altele, sa le spui ce mai faci, cu ce te ocupi si sa-i convingi sa raspandeasca vestea mai departe. Asta inseamna o buna capacitate de comunicare. Daca e cazul, in intalnirile oficiale, renunta la stilul scortos, si adopta o atitudine mai lejera; converseaza la un nivel informal, dar fara a jigni, discuta in mod prietenos, dar convingator, astfel incat sa castigi voturi pentru afacerea ta.

Adopta o atitudine pozitiva, optimista, gata de actiune
Nu trata oportunitatile cu negativism si comportament ezitant, pentru ca vei pierde sanse mari pe cae e posibil sa le regreti mai tarziu. Priveste partea plina a paharului, nu iti repeta de sute de ori de ce nu ar fi trebuit sa iei o anumita decizie, ci gandeste pozitiv si incearca sa cauti rezolvari pentu situatia in care ai ajuns.

Pretuieste sinceritatea si naturaletea
Multi cred ca numai cei care imbraca adevarul gol-golut intr-o haina frumoasa si le spun oamenilor ceea ce vor sa auda sunt oamenii care au succes si care ajung departe in cariera. Dimpotriva, oamenii inteligenti si de succes sunt interesati sa cunoasca alti oameni sinceri, naturali si deschisi. Aceste caracteristici ii imbie pe oameni sa comunice mai deschis, sa isi impartaseasca gandurile si sentimentele.

Cauta raspunsuri, afla cum merg lucrurile si societatea

Curiozitatea este o caracteristica greu de invatat, explicat sau cuantificat, insa toti oamenii de succes o detin. Toti simt nevoia sa inteleaga cum functioneaza lucrurile sau sa faca ceva important. Alta insusire importanta care ar trebui sa sprijine curiozitatea este perseverenta, cu un motto de genul: ''nu ma opresc pana nu voi gasi ceea ce caut''.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oameni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oportunitati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atitudine

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0