Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti remodelezi silueta - un nou trend in materie de sport

de Sunt Fericita la 2017-04-07
Cum sa iti remodelezi silueta - un nou trend in materie de sport
Un nou trend in materie de sport si remodelare corporala a fost lansat in toamna anului trecut in Statele Unite, iar succesul imediat de peste ocean pare sa fi declansat raspandirea lui in toata lumea, in 2017. Este vorba despre Strong by Zumba®, un program de fitness de intensitate crescuta.


"(...) Antrenamentele Strong by Zumba® sunt impartite in incalzire, trei sectiuni de antrenament de tip cardio de intensitati progresive, o sectiune de antrenament pe saltea care se concentreaza pe lucrul zonei mediene a corpului si revenirea dupa efort.(...)", spune Ana Georgescu, Master Trainer international Strong by Zumba®.  

Alergarea pe loc cu genunchii la piept, loviturile imprumutate din box si alte sporturi de contact, genuflexiunile, flotarile cu sarituri si alte miscari cu impact mare asupra musculaturii sunt perfect sincronizate cu muzica. Miscarile sunt usor de urmat si te ajuta sa ai cursivitate in antrenament, fara sa fie nevoie sa urmaresti instructorul cu privirea non-stop.

In comparatie cu programele de exercitii obisnuite – de exemplu interval training, care propune miscari cu intensitate mare executate in reprize, egale ca durata si intensitate, intercalate cu reprize dedicate revenirii dupa efort - Strong by Zumba® imbina miscari diferite cu impact cardiovascular crescut, care genereaza un program intesiv de dezvoltare a fortei si rezistentei la efort, neintrerupt pentru o ora.

Programul se axeaza pe exercitii cu propria greutate corporala, a caror frecventa faciliteaza dezvoltarea unei siluete armonioase. Daca la o ora de aerobic clasic se ard in jur de 380 de calorii la o greutate de 68 kg, cu programul HITT (High Intensity Tempo Training) se ard grasimile in timp ce creste anduranta si sunt depasite limitele fizice.

"Strong by Zumba® este antrenamentul ideal pentru cei care vor sa creasca rezistenta la efort, sa atinga o conditie fizica optima si sa isi depaseasca limitele fizice si mentale in cadrul fiecarui antrenament. Atmosfera claselor Strong by Zumba®  este una motivanta, iar exercitiile sunt usor de modificat in functie de nivelul fiecarui participant. Intensitatea muzicii creste o data cu fiecare sectiune a antrenamentului si odata cu ea creste si intensitatea exercitiilor fizice. Progresul este evident si apare dupa numai trei clase. Participarea constanta, pe termen lung sporeste calitatea generala a vietii!", adauga Ana Georgescu.

Foto: www.theclubedinburgh.co.uk

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zumba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0