Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antibioticele iti distrug sistemul imunitar

Antibioticele iti distrug sistemul imunitar
Sistemul tau imunitar se afla intr-o misiune continua de a cauta si distruge invadatorii straini (defecte celulare sau celule mutante). Sistemul imunitar are o vasta capacitate sa-si aminteasca de ‚infractori’ si sa creeze tactici care au functionat in trecut pentru a anihila dusmanul. Celulele imunitare sunt unele din celulele cu cea mai rapida rata de crestere din corpul uman.


Peste 80% din imunitatea corpului este construita la nivelul tractului intestinal de echilibrul bacteriilor prietenoase care traiesc acolo. Flora intestinala incepe sa fie creata inca din faza de embrion, dar nu-si face cu adevarat debutul decat la opt zile dupa nastere. Intestinul copilului foloseste colostrul secretat de sanii mamei pentru a se popula cu mai multe bacterii, in timp ce sistemul imunitar incepe sa faca inventarul celulelor bune si rele. Acesta este un proces care tine toata viata si sistemul imunitar nu uita niciodata un invadator.
Cand apar probleme
Cel mai rau lucru pe care-l poti face pentru un sugar este sa-i dai antibiotice. Acestea ucid fara discriminare atat bacteriile bune, cat si pe cele rele. O singura serie de antibiotice va schimba definitiv sistemul imunitar al copilului si ii va afecta si dezvoltarea neurologica, prin afectarea nivelurilor de substante neurochimice, tot in intestin create. In acest fel, antibioticele, ce au fost laudate ca salvatoarele omenirii, ne costa cancer si boli cronice, degenerative.
Odata cu primul antibiotic administrat sugarului sau copilului, bacteriile din intestin sunt distruse si sistemului imunitar ii este permanent alterata abilitatea de a produce celulele imunitare adecvate. Incepe proliferarea ciupercilor care nu mai au opozitie din partea bacteriilor bune. Se instaleaza apoi si parazitii care incep sa se hraneasca cu alimentele si nutrientii care erau meniti pentru organism. Si iata si primul pas spre boli cronice si cancer.  
Acelasi proces are loc si cand adultii iau antibiotice. Totul se schimba permanent si este nevoie de ani intregi de nutritie targetata si terapii probiotice pentru a recupera o vaga asemanare de normalitate in sistemele corpului. Proportia dintre bacteriile “bune” si “rele” sau “benefice” si “patogene” este absolut critica pentru functionarea eficienta a sistemului imunitar, fiind, in mare, o proportie de 85% “microbi buni ” si 15% “microbi rai” in intestine.
Rolul metalelor grele
Peste 80% dintre metalele grele sunt indepartate din corp via bacteriile prietenoase din intestin. Anumite bacterii si ciuperci rele prefera insa sa retina si mai multe metale grele in corp si le transfera spre organe si tesuturi pentru a le slabi, in vederea unei invazii viitoare. Ciupercile sunt un organism care se hraneste cu tesuturi avariate. Devin mai puternice pe masura ce organismul slabeste.

Sursa: NaturalNews

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antibiotice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pericol

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sistemul imunitar

Cele mai citite articole

Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Nu de putine ori ni se intampla sa simtim nevoia unui aliment dulce si chiar sa devenim nervosi din ...
Cand ai fost diagnosticat cu diabet deja te gandesti ca trebuie sa renunti la toate placerile ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016