3 albusuri
1 ou intreg
1 1/2 cana lapte
1/4 cana zahar
1 lingurita esenta de vanilie
1 cana orez fiert
2 prune
1/4 lingurita scortisoara
Preparare:
Albusurile se amesteca intr-un castron cu oul intreg, laptele, zaharul si esenta de vanilie (nu trebuie sa faca spuma, ci numai cat sa fie bine incorporate toate ingredientele). Se adauga apoi orezul si scortisoara. Prunele se spala, se curata de samburi si se taie in jumatati.
Orezul se intinde intr-o forma de yenna unsa in prealabil cu unt. Jumatatile de pruna se aseaza deasupra. Vasul se da la cuptorul incalzit pentru 30 de minute. Se poate servi cu sirop gros de mere.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
