1/2 cana suc de portocale
2 linguri miere
2 linguri vin rosu
1/2 cana zahar
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita esenta de vanilie
4 pere nu foarte coapte
4 bete de rubarba
Preparare:
Perele se spala, se taie in jumatati; betele de rubarba se taie bucati. Intr-un castron se amesteca sucul de portocale, mierea, vinul, zaharul, esenta de vanilie si scortisoara, se adauga perele si rubarba. Toate se pun la fiert pentru o jumatate de ora, adaugandu-se putina apa cand e nevoie. Comportul de pere si de rubarba se serveste cald sau racit.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
