1 cana unt
1 cana miere
1/2 cana cacao
1 lingurita esenta de vanilie
Preparare:
Untul se topeste in bain-marie, la foc mic, se adauga mierea, cacaoa si esenta de vanilie. Se amesteca bine pana cand devin o crema fina.
Crema de toarna in forme de silicon sau in cea de cuburi de gheata si se lasa in congelator pentru 15-30 de minute. Inainte de a se servi, se scot din congelator si se lasa cateva minute sa se incalzeasca, pentru a le putea scoate din forma.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!